Swishing is vooral bekend voor het organiseren van evenementen waar eco-fashionistas samenkomen om hun kledij te ruilen voor een nieuwe outfit. Het is hip, gezellig èn eco-minded. Check onze agenda!

KLEDING RUILen

Hoe werkt het?

Selecteer miskopen uit jouw kleerkast die passen bij het seizoen, er GOED uitzien en FRIS ruiken. Schoenen & accessoires zijn ook welkom! Broeken swishen moeilijk. Lingerie en badmode aanvaarden we niet. 

Tijdens een kwaliteitscontrole geeft Swishing 1 tot 5 punten per kledingstuk. Daarbij houden we rekening met kwaliteit & merk. Het puntensysteem kan je hier terugvinden. Vervolgens ontvang je een puntenkaartje waarmee je kan shoppen. Punten die je over hebt, kan je gebruiken voor een volgende Swishing.

We hangen de kledij op per kledingstuk, niet per maat. De reden hiervoor is dat we hierdoor minder tijd verliezen tijdens de selectie.

 

Wat zijn de spelregels?

1. We aanvaarden enkel kledij die er GOED uitzien en FRIS ruiken.

2. Lingerie en badmode aanvaarden we niet.

3. Swishing heeft het recht om kledingstukken, schoenen en accessoires te weigeren. 

4. Er is geen discussie mogelijk over de score van jouw stuks. Het puntensysteem kan je hier terugvinden.

5. Tijdens drukke evenementen aanvaarden we max. 10 stuks. Selecteer je beste stuks. 

 

Wat met de niet geruilde kledingstukken?

Sponsorlogo

De ervaring leert dat bij een ruilevenement niet steeds alle kledij wordt geruild. Swishing doneert de overgebleven stuks aan een goed doel, dichtbij gelegen bij het event. Kringwinkel, spullenhulp, Wereld Missie Hulp,...

Ken je nog andere goede doelen die we kunnen blij maken, neem contact op.

 

 

Swishing activiteiten