De oprichters:

Alexia Coppens

Alexia

Alexia Coppens bracht dit geweldige concept tot in België. Het internet kent geen geheimen voor haar, ze pluist alles tot in de puntjes uit en is het liefst van zoveel mogelijk op de hoogte. Voor de laatste nieuwtjes in Swishing land moet je bij haar zijn! 

Els Goethals

Els

Els Goethals is heel creatief en "gebeten" door mode! Daarnaast zorgden haar hands on mentaliteit en oog voor detail voor een goede basis om Swishing te laten groeien.  

Karolien De Craecker

Karolien

Karolien De Craecker is al jaren de drijvende kracht achter Swishing. Dankzij haar gedrevenheid blijft Swishing ook vandaag nog groeien. 

De ambassadrices:

Sarah Billiet

Sarah

Sarah Billiet is één van de drijvende krachten achter Swishing. Voor de planning van de evenementen kun je altijd bij haar terecht. Ze  is dol op organiseren, concepten uitdenken en cijfers. 

Elina Koops

Elina

Elina Koops is één van de ambassadrices die Swishing heeft groot gebracht. Ze heeft oog voor fashion & kwaliteit en krijgt een kick als de deelnemers dit ook brengen! Creatief zijn is één van haar sterkste troeven!

 

Evelyn Lafond

Evelyn

De kleerkast van Evelyn Lafond bewijst dat nieuwe kleding kopen niet hoeft. Met ruilen en tweedehands kom je een heel eind. En mens en milieu blijven gespaard. Swishing nóg populairder maken is haar nieuwe missie!

Eliene Van Aken

ELIENE

Het swishing-concept overtuigde Eliene Van Aken onmiddellijk, en ze steekt graag de handen uit de mouwen om dit over te brengen naar een ruimer publiek. Daarnaast is er ook graag bezig met naald en draad.

Ines Verboven

Ines

Het swishing-concept overtuigde Inés Verboven een aantal jaren geleden en nog steeds is ze ervan overtuigd dat dit de toekomst is! Haar kledingstijl bewijst dat je niet steeds nieuwe kledij moet kopen. Door kleding te ruilen en tweedehands te kopen kan je ook perfect een heel mooie modieuze outfit samenstellen. Inés haar doel is om Swishing populairder te maken met als grote voorbeeld: zichzelf en haar fashion outfits! Daarnaast is ze ook graag bezig met het geven van kinderworkshops gerelateerd aan Swishing/ecologisch shoppen ;-)

 

Vicky Jacob

Vicky

Wil jij écht stralen? Wat Joéy hier voor je kan betekenen? Heb je een aantal miskopen in je kleerkast hangen die je graag wil ruilen? Is je kledingstijl veranderd of aan het veranderen? Doe je liever ineens heel kleurrijke outfits aan of net niet? Dan kan ik je op de Swishing events met raad en daad bijstaan! Niet alleen veel tips en tricks om kleding nog leuker te maken, ik zorg er ook voor dat je je eigen stijl kan terug kan vinden, ontdekken of kan pimpen ;-) En dat allemaal met miskopen van anderen... Voor meer informatie www.Joéy.be