Teamlid

KAROLIEN

Karolien De Craecker is al jaren de drijvende kracht achter Swishing. Dankzij haar gedrevenheid blijft Swishing ook vandaag nog groeien. En met Junior Argonauts organiseert ze kampen voor mode ontwerpers in spé!

Teamlid

EliNA

Elina Koops is één van de ambassadrices die Swishing heeft groot gebracht. Ze heeft oog voor fashion & kwaliteit en krijgt een kick als de deelnemers dit ook brengen! Creatief zijn is één van haar sterkste troeven!

Teamlid

Eliene

Het swishing-concept overtuigde Eliene Van Aken onmiddellijk, en ze steekt graag de handen uit de mouwen om dit over te brengen naar een ruimer publiek. Daarnaast is er ook graag bezig met naald en draad. 

Teamlid

Evelyn

De kleerkast van Evelyn Lafond bewijst dat nieuwe kleding kopen niet hoeft. Met ruilen en tweedehands kom je een heel eind. En mens en milieu blijven gespaard. Swishing nóg populairder maken is haar nieuwe missie!

Teamlid

VICKY

Wil je eens van kledingstijl verandere, en vraag je je af wat goed bij je zou passen? Wil je écht stralen? Dan kan Vicky Jacob je op de Swishing events met raad en daad bijstaan! Niet alleen geeft ze tips en tricks voor jouw profiel, ze zorgt er ook voor dat je je eigen stijl kan vinden, ontdekken of pimpen. Kijk ook eens op haar website www.Joéy.be

Teamlid

SARAH

Sarah Billiet is één van de drijvende krachten achter Swishing. Voor de planning van de evenementen kun je altijd bij haar terecht. Ze  is dol op organiseren, concepten uitdenken en cijfers. 

 

Teamlid

Els

Els Goethals is heel creatief en "gebeten" door mode! Daarnaast zorgden haar hands on mentaliteit en oog voor detail voor een goede basis om Swishing te laten groeien.

Teamlid

ALEXIA

Alexia Coppens bracht dit geweldige concept tot in België. Het internet kent geen geheimen voor haar, ze pluist alles tot in de puntjes uit en is het liefst van zoveel mogelijk op de hoogte. Voor de laatste nieuwtjes in Swishing land moet je bij haar zijn!

Teamlid

JIJ?

 

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar meer mensen die Swishing uitdragen, steunen, meehelpen, ....

Ken je mensen die door de Swishing microbe gebeten zijn of ben je zelf zo iemand?

 

 

Swishing activiteiten