Swishing is vooral bekend voor het organiseren van evenementen waar eco-fashionistas samenkomen om hun kledij te ruilen voor een nieuwe outfit. Het is hip, gezellig èn eco-minded. Check onze agenda!

KLEDING RUILen

Hoe werkt het?

Selecteer maximum 10 stuks uit jouw kleerkast die passen bij het seizoen, er GOED uitzien en FRIS ruiken. Schoenen & accessoires zijn ook welkom! Broeken swishen moeilijk. Lingerie, badmode & juwelen aanvaarden we niet. Inspiratie vind je hier.

Tijdens een kwaliteitscontrole geeft Swishing 1 tot 3 punten per kledingstuk. Daarbij houden we rekening met kwaliteit, merk en fashiongehalte. Vervolgens ontvang je een puntenkaartje waarmee je kan shoppen. Punten die je over hebt, kan je gebruiken voor een volgende Swishing.

 

Wat zijn de spelregels?

1. Selecteer minimum 5 en maximum 10 stukken uit jouw kleerkast die passen bij het seizoen.

2. We aanvaarden enkel kledij die er GOED uitzien en FRIS ruiken.

3. Lingerie, badmode & juwelen aanvaarden we niet.

4. Swishing heeft het recht om kledingstukken, schoenen en accessoires te weigeren. 

5. Er is geen discussie mogelijk over de score van jouw stuks.

6. Neem maximum 3 stuks mee per pasronde, zo heeft iedereen de kans om een leuke outfit te scoren.

 

Wat met de niet geruilde kledingstukken?

Sponsorlogo

De ervaring leert dat bij een ruilevenement niet steeds alle kledij wordt geruild. Swishing maakt een selectie van de beste stuks en gebruikt deze voor een volgend event. De overgebleven stuks worden gedoneerd aan goede doelen in België waaronder verschillende zorgcentra ter bestrijding van geweld tegen vrouwen en Spullenhulp.

Ken je nog andere goede doelen die we kunnen blij maken, neem contact op.